Hvor meget koster det at blive iværksætter?

Ikke for meget og ikke for lidt - svar på almene spørgsmål

Hvis du har en iværksætter i maven, men sidder og gruer lidt for regningen over at stifte egen virksomhed, så læs med her. Der kan være masser af fordele i at starte egen virksomhed, og hvis ideen er god, behøver det ikke koste dig mere, end du tjener. Det kommer først og fremmest an på, om du stifter en virksomhed eller et selskab. Her får du en kort gennemgang.  

Sidder du inde med en god idé, som, du føler, hører hjemme på markedet, så kunne du snildt overveje at gå hele vejen som iværksætter. Der er nemlig behov for iværksættere i Danmark, for det er de gode idéer, vi skal leve af ude i fremtiden. Og det behøver slet ikke være svært at komme i gang. Selvom den juridiske proces kan virke uoverskuelig, så har NEMadvokat gjort det nemt for dig at komme i gang.  

Selskab eller virksomhed 

Der kan være fordele og ulemper ved begge. Mange tænker nok, at det er bedst, de stifter en virksomhed i eget navn, men problemet her er, at hvis virksomheden skulle gå konkurs, så hæfter ejeren selv for regningen.  

I den forbindelse kan et anpartsselskab være den rigtige løsning. Hvis du kan stille 40.000 kroner til rådighed for stiftelsen, så hæfter du således kun for det indskud, som du har bragt på bordet. Det betyder, at du ikke får en kæmpe regning, hvis det værste skulle ske. 

har du en god idé, så før den frem i lyset

Med hjælp fra en selskabsadvokat kan du se på, hvilke muligheder der ellers er for at stifte virksomheden som et anpartsselskab. Det behøver ikke være dyrt at være iværksætter, så længe man laver de rigtige juridiske aftaler fra starten.  

Søsæt dine projekter og realiser dine drømme 

Der sidder rigtig mange danskere derude med gode idéer til produkter eller apps, som vi kan bruge i vores dagligdag. Mange mener samtidig også, at det skal være lettere at være iværksætter, så flere tør kaste sig ud i små og store projekter, der kan tjene hele landet og dets økonomi.  

En del af NEMadvokats mission er netop, at de gerne vil gøre det lettere at være iværksætter i Danmark ved at gøre den juridiske rådgivning lettere og tage sig af alt papirarbejdet vedrørende både stiftelse af virksomhed og anpartsselskab. Hvis du sidder og gemmer på en god idé, så undersøg dine juridiske muligheder. De kan nemlig også hjælpe dig med mærkevaresager, så du kan beskytte dit brand.  

 

Skriv et svar