Fitness World: Nytårsforsættet der ikke udskydes til næste år

Ikke for meget og ikke for lidt - svar på almene spørgsmål

fitness world

Fitness World har på rekordtid spredt sig ud over hele Danmark og kommer især til at se en masse nye kunder her til januar som følge af juletidens altid obligatoriske og kaloriefyldte flæskesvær-konfekt-og-sovse kur. Der er simpelthen behov for et nytårsforsæt og en nyfunden måde at opnå det på. Fitness World har haft en eksponentiel udvikling siden åbningen af deres første fitnesscenter i København i året 2005 og er stadig i konstant udvikling.

Med et medlemstal på 470.000, 174 centre og mere end 80 forskellige typer træningshold er det ikke svært at se, at Fitness World er blevet en af de mest populære fitness-kæder i Danmark. Dog er det for danskerne ofte svært at komme i gang med at træne. I ny og næ tager vi alle ofte os selv i at finde på undskyldninger eller nærmest opsøge et grundlag for, hvorfor vi ikke kan træne lige i dag. Vi kaster alligevel en masse penge efter fitnessabonnementer og kosttilskud, som vi aldrig får brugt, og tier os til troen på, at vi nok skal tage os sammen fra i morgen af. Dog ender de fleste af os alligevel med at være morgendagens tåber, idet vi udskyder sommerkroppen med en ekstra dag. En uge. En måned. Måske endda et lille års tid – før vi helt dropper tanken om at træne, indtil det kommende nytårsforsæt træder i kraft; endnu engang.

Det er skam ikke fordi, vi ikke ønsker at forbedre os og styrke os selv fysisk, men udskydningen af nytårsforsættet kommer ofte af en træng til at leve i nuet og nyde det, som det er – helt uden omtanke for fremtiden og vejen dertil. Der skal ofte mere end blot et nytårsforsæt til, for at vi kan opnå ønsket om at træne i dag, i morgen og fortsætte igen til næste år – og holde ved. Her kan det være en god ide at søge ekstra hjælp til din træning og få det ekstra lille skub på vejen mod et vellykket nytårsforsæt.

Et sådant skub kan f.eks. være i form af en professionel personlig træner, som kan motivere dig og hjælpe dig med at træne så effektivt som muligt, så du kan se resultater for din sliden og slæbben i fitnesscenteret på rekordtid. Hos Fitness World tilbydes der en personlig træner til ethvert formål. Om så end du ønsker at tabe dig, tage på i muskler eller styrke din udholdenhed, da har Fitness World en træner, som er skræddersyet til dig og dine mål.

Ved at gøre brug af Fitness Worlds GET STARTED tilbud, kan du let og elegant få tildelt en personlig træner, hen over 2 uger for 384kr. (på månedsbasis). Priserne er overkommelige hos Fitness World og er som regel ofte billigere, end hvis du finder en personlig træner på anden vis. Hos Fitness World får du 4 træningssessioner af 50 minutter hver, et dedikeret træningsprogram, en indledende samtale med din personlige træner, en teknisk kropsanalyse og muligheden for at få en rundvisning i fitnesscenteret, så du kan se, hvordan man bruger alt træningsudstyret. Hvis du selv mener, at du har brug for et ekstra lille skub til at komme i gang med at træne, så er Fitness World stedet, hvor du bliver tilbudt den laveste pris for den største mængde hjælp til at komme godt fra start med din træning. Nytårsforsæt er der rigeligt af, men det er de færreste, som faktisk opnår dem. Med lidt hjælp fra en personlig træner kan det være, at du kan være en af dem, som kan fortælle mig, at jeg tager grueligt fejl.

 

Skriv et svar