Sæt gang i dit sexliv

Ikke for meget og ikke for lidt - svar på almene spørgsmål

Når hverdagen tager over, kan det desværre godt gå ud over sexlivet. Du har ikke det samme overskud til forførende, frække stunder, og opfindsomheden i sengen bliver hurtigt en by i Rusland, så de stillinger I finder på er de samme der går igen og igen. Der går madpakke, rengøring, tøjvask og madlavning i den, og i glemmer fuldstændig hinanden. Det behøver heldigvis ikke at være på denne måde, her finder du gode tips til at få gang i jeres sexliv igen.

Sex er sundt

For det første så er sex sundt, så at sex er sundt kan da være en motivation for mere sex. Du forbrænder kalorier når du har sex, og det er da sjovere med en omgang under lagnerne, end en løbetur i bidende kulde og regn. En kvinde på 80 kilo der har sex i 15 minutter i missionærstilling, forbrænder faktisk 93 kalorier. En anden bonus ved sex, er at der udskilles velvære stoffet endorfiner når du har sex. Endorfiner løfter humøret, mindsker stress og giver dig en bedre søvn.

Sex-aftale

En sjov øvelse du og din partner kan lave, er at I skal have sex hver dag i to uger. Nogle dage kan det måske virke ”påtvunget” fordi det er en aftale, men der er ingen tvivl om at når I først er i gang så vil I glemme dagligdagens trummerum, og hengive jer til hinanden.

Sexlegetøj

Sexlegetøj kan være en fantastisk måde at puste nyt liv i jeres sexliv. Det behøver slet ikke at have noget som helst at gøre med at jeres sexliv ikke er godt uden sexlegetøj, men I kan se på sexlegetøj som et ekstra krydderi, der gør det hele bedre. Det kan være utrolig sjovt at shoppe sexlegetøj sammen. Find en god sexshop online, åben en flaske vin eller skænk noget Gin og Tonic, og sæt jer sammen og undersøg udvalget af sexlegetøj. Alene oplevelsen af at kigge på sexlegetøj kan sætte stemningen for en hed aften. Sørg for at snakke om, og accepter hinandens grænser, men vær samtidig nysgerrig og åben overfor de forslag din partner måtte komme med.

Sexspil

En anden fantastisk måde at få mere spænding ind i sexlivet er med sexspil. Sexspil kan købes på nettet, og der findes mange forskellige spil. De mest almindelige sexspil handler om at udforske fantasier og hinandens kroppe. Du slår med en terning eller trækker et kort, og på dette kort står der en udfordring som du skal udføre på din partner, eller som din partner skal udføre på dig. Det kan også være noget du skal gøre ved dig selv. Husk at du har selvfølgelig altid muligheden for at sige nej, og du skal ikke gøre noget du ikke har lyst til.

Frækt lingeri

Frækt lingeri er både til dig selv og din partner. Han eller hun vil helt sikkert ikke kunne holde fingrende fra dig hvis du pludselig står i soveværelset iført et lækkert lingerisæt. Samtidig er det også altid lækkert at købe lækre ting til sig selv, og at føle sig som verdens lækreste kvinde. Tag et langt bad og find skraberen frem. Bagefter kan du smøre dig ind i en lækker bodylotion, hvorefter du ifører dig dit nyindkøbte lækre lingeri sæt.

Skriv et svar