Få solgt din bil på DBA – hurtigt og nemt

Ikke for meget og ikke for lidt - svar på almene spørgsmål

DBA biler

Der findes et hav af måder, hvorpå du kan få solgt din bil og få en god sjat penge for dit længere varige trofaste køretøj. En af de bedste, hurtigste og nemmeste måder at sælge din bil på i dag er gennem den online markedsplads; DBA. Om så end bilen har passeret sin fem, ti, tyve eller halvtredsernes fødselsdag, så er der nok nogen et sted i Danmark, som kan få glæde af dit køretøj og presse de sidste par tusind kilometer ud af din bil, som den fortjener. Køb og salg af biler er nemlig blandt en af de mest populære salgs- samt købskategorier på Den Blå Avis og kan derfor være et nødigt hjælpeværktøj for at få solgt din bil hurtigt, nemt og ikke mindst gnidningsfrit.

Hvis du ønsker at sælge din bil på DBA, så skal du blot registrere dig som medlem på dba.dk og kreere din helt egen salgsannonce. Din annonce behøver intet mindre end en beskrivelse, smide en pris op på annoncen og vedhæfte et billede af køretøjet, hvorefter du bør udfylde de mest nødvendige informationer om dit køretøj – færdigt arbejde. Herfra gælder det blot om at vente på, at nogen kontakter dig, så du personligt kan færdiggøre arbejdet og få din bil solgt. Det bliver ikke nemmere at sælge sin bil end ved at gøre brug af DBA – og så er det endda gratis; i hvert fald til en vis grad. Synlighed for ens annonce er det vigtigste element for dig som bruger på DBA. Dog er synlighed også det som DBA tilbyder alle deres kunder, som ønsker at betale for denne synlighed.

Når en køber logger på siden og leder efter en bil, da er der mere end syv gange så stor chance for, at køberen kontakter ejeren af en af de biler, som de bliver vist først, fremfor at vælge et køretøj som ligger langt nede i listen af køretøjer. Selvom du har et bedre tilbud end en anden sælger, som har høj synlighed på siden, da vil din annonce stadig være blandt en af de sidste, som køberen får at se – hvis ikke du har købt en højere synlighed for din annonce.

Synlighed er derfor en essentiel del af at få solgt sit køretøj. Dog kan du, fremfor at sætte prisen ned med et tal af firecifret størrelse, investere mellem 29-99 kroner på din annonce, og modtage op til seks gange så høj synlighed på din salgsannonce på DBA. Her vil du invistere i en af de pakkeløsninger fra DBA, som går under navnene: Budget (29kr.), Standard (59kr.) og Premium (99kr.). Disse pakkeløsninger går i teorien ud på ét – at øge din synlighed på den online markedsplads.

Pris og synlighed går selvfølgelig hånd i hånd, hvilket betyder, at jo flere penge du invistere i din annonce, jo mere synlig bliver den overfor dine potentielle købere. Om du vælger at sælge din bil på DBA den gratis vej eller vælger at invistere i en pakkeløsning, da vil du forhåbentligt i sidste ende stå med køber, som kan have nyfunden glæde for din bil. Alt mens du kan tjene en god mængde penge på din gamle bil og være vidende om, at din bil får lov til at udleve de sidste par år af sin levetid.

 

Skriv et svar