Kop og Kande

Ikke for meget og ikke for lidt - svar på almene spørgsmål

Kop og kande er en isenkræmmer som både fysisk butik og en webshop. Kop og kande sælger ja kop og kander, men faktisk også ret mange andre overraskende ting. Kop og kande har udvidet deres franchise til ikke kun køkken – men også stue, soveværelse og badeværelse. De har ca. 100 butikker over hele landet inklusiv på Grønland, Island og Færøerne.

Priser ved kop og kande

Priserne ved kop og kande kommer selvfølgelig an på, hvad du vil have. Skulle det være ting til bordopdækning eller nye håndklæder, som du har ledt efter i lang tid? Kop og kande har det hele til bordopdækning, nye hånklæder og til den nye stue. Prisen svinger selvfølgelig, nogle gange er der tilbud, andre gange ikke. De sælger også mærkevare som Royal Copenhagen, Kählervaser, Kay Bojesen aber og mange andre.

Kop og kande sælger ikke bare varer, men også giver dig ideer og inspiration til dit køkken, din fest, dine gaver, din rengøring, din hverdag, opskrifter eller din bordopdækning. Under inspiration til fx køkken, kan man lære ens knive at kende. Eller man kan vide hvilke pander man bare skal have. Man skal fx have en både ens stor og lille stegepande, og en grill pande, find grunde til hvorfor, på deres hjemmeside.

Fragt og levering

Når du har besluttet dig, for hvad du vil have, skal du selvfølgelig også have det hjem. Derfor har kop og kande samarbejde med nogle fragtvirksomheder, som PostNord og GLS. For det meste er leveringstiden mellem 1 og 3 dage. Prisen kommer an på om du vil hente din levering i butikken, eller om du vil have den helt hjem. Hvis du vil hente den i den nærmeste kop og kande butik er fragten/leveringen helt gratis. Du kan også vælge i mellem og pakken skal leveres hjem til dig, eller om du vil have den sendt til fx dit arbejde.

  • GLS
  • levering til erhversadresser 39 kr.
  • levering til hjemmeadresser 39 kr.
  • levering til hjemmeadresser/erhversadresser gratis over 500 kr.
  • PostNord
  • levering til erhversadresser 39 kr.
  • levering til hjemmeadresser 69 kr.
  • levering til PostNord pakkeboks 39kr.

 

Skriv et svar